Zimske žurke MK Long Riders

Ovaj početak zime i sniježnih padavina na našim prostorima nismo obilježili žurkom, nažalost. I sami znate za razlog koji se zove COVID-19. Zbog situacije kakva jeste, nismo ni pokušali da organizujemo žurku, umjesto toga osvrnućemo se na ranije zurke.

Prvu zimsku žurku smo organizovali 2016. godine. Nakon toga žurke 2017. 2018. i 2019.g. su bile koncipirane na isti način. Svaku žurku pratila je dobra svirka i dobra ekipa. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas posjećivali svih ovih godina. Nadamo se skorijem druženju opet.

Na fotografijama iznad vidimo drage prijatelje iz drugih država i klubova. Vidimo kako je to izgledalo kroz godine, tu su prijatelji iz Goražda, Kotor Varoši, Banja Luke, Novog Sada, Herceg Novog i mnogi drugi i poslednja fotografija je fotografija praznog prostora koji ove godine potpuno prazan.

Međutim jedna od ovih fotografija se izdvaja posebno, a to je fotografija iz 2017.g. Nažalost, veliki prijatelj kluba, slikar, umjetnik i bajker sa Romanije Mile nedavno je izgubio bitku za život. Mile neka su ti čisti putevi nebeski i hvala na svemu.

Iskreno se nadamo da će 2021.g godina biti mnogo bolja od ove u pogledu virusa, zdravlja svih nas i druženja.

Ostajte zdravo i pravo do skorog viđenja,

MK Long Ridres Tim