R’n’R se vratio u grad

U toku trajanja Moto skupa i kompletne manifestacije u našoj organizaciji odlična svirka će da bude prisutna sve vrijeme. Kao i svake godine do sada i ove smo se potrudili da nađemo odlične izvođače koji istinski vole to što sviraju.


Predstavljamo vam bendove koji će nas uveseljavati ove godine. Za dva dana odličnog RnR-a svi poklonici tvrđeg zvuka će sigurno uživati na Sportskim terenima na Koranu.

NARAVNO ULAZ JE BESPLATAN ZA SVE POSJETIOCE!BITANGE I PRINCEZA

Nastupaju prvo veče, dakle 02.08.2019 godine

Na novoizgrađenoj bini zasviraće mladi Paljanski bend zanimljivog naziva Bitange i princeza. Muzikanti koji čine ovaj sastav su već poznati publici svojim radom i djelovanjem u drugim bendovima. Do sada su nastupali u kaficima i raznim manifestacijama, ali su takođe bili i predgrupa Ribljoj Čorbi prošle godine.
PARANOID

Na binu će izaći u toku drugog dana održavanja V Moto skupa.

Većini ljubitelja tvrđeg zvuka i odlične svirke već dobro poznat bend i dugogodišnji članovi. Ovaj bend pored cover pjesama koje radi, takođe izvodi i svoje autorske stvari za koje je malo reći da zaslužuju više pažnje i da su odllične.

Ispod možete poslušati jednu od njihovih autorskih numera.KRUGOVI U ŽITU

Rame uz rame sa Paranoidom, ovi momci će zasvirati drugi dan održavanja V Moto Skupa.

Novost na Romanijskom podneblju. Momci koji dolaze iz Hercegovine, tačnije iz Trebinja. Uveliko poznati kao odličan cover bend koji čak i balade pretvori u Hard Rock. O ovim momcima ne treba ništa specijalno govoriti jer njihov rad dovoljno govori.

Za one koji nisu do sada imali tu sreću da ih poslušaju, ispod je snimak sa jedne od njihovih svirki.