Intro Page 2

Naš glavni cilj je vožnja i širenje prijateljstava kao i promocija ovih naših ljepota. Davne 2002. malo ko je vozio motor, jos manje imao ideju da putuje njim. Na našim starim ali voljenim MZ-ovima smo obišli mnogo, upoznali nove prijatelje koji dođu na Pale bar jednom godišnje.

-Grof

Pošto su se naši redovi počeli širiti mladim snagama poslije 15 godina postojanja, tačnije u oktobru 2017. godine, donosimo odluku o osnivanju odjeljenja u Istočnom (N.) Sarajevu. Ovo odjeljenje je sačinjeno od naših prijatelja koji su nastanjeni na prostoru Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže tj u Lukavici. Kako se naš grad Istočno Sarajevo širi i raste, tako smo odlučili i mi da učinimo nesto na promociji kompletnog grada.

 

Ideja o odjeljenju u Lukavici, tj Istočnom N. Sarajevu i Ilidži je potekla tako što su me prijatelji koji tada nisu bili u klubu pitali kako da se učlane, kako klub funkcioniše i izrazili želju da se druže pod bojama MK Long Riders. U tom momentu sam shvatio da nas ima dovoljno da učinimo nešto pod istim bojama i za ove opštine u kojima smo nastanjeni. Prijedlog je iznešen osnivačima i na sastanku na Palama donijeta je odluka!

-Soki

Kao jedinstven Moto Klub Long Riders trudićemo se da svima pokažemo kako bajkeri nisu loši ljudi kao i da prikažemo našu regiju u najboljem svjetlu.