Kilometrima do osmijeha

Prelazeći kilometre donesomo osmjehe na dječija lica. Želimo putovati, želimo pomoći komšijama. Ovaj put to realizujemo tako što želimo prodati kilometre koje mi pređemo obilazeći Srbiju i sav prihod donirati za djecu i omladinu iz udruženja Vratite nam osmijeh!

Naš plan je preći nešto više od 1500 kilometara i imamo želju da svaki kilometar prodamo tj doniramo. Svi prihodi idu u Udruženje omladine i roditelja “Vratite nam osmijeh”.


U ovim našim pohodima proćićemo kroz čitavu Srbiju, obilazeći Taru, Smederevo, Golubac, Kladovo, Negotin, Zaječar, Lazarevu pećinu, Zagubicu, Kraljevo, Maglič, Gornji Milanovac, Ivanjicu, Uvac pa onda malo zagaziti u Crnu Goru i posjetiti Žabljak i Durmitor i vratiti se kući u Istočno Sarajevo.


Na ovaj put kreću dva motora iz MK Long Riders iz odjeljenja u Istočnom Sarajevu, a onda nam se pridružuju prijatelji u Bajinoj Bašti i u završnoj dionici još prijatelja iz Istočnog Sarajeva.

UPLATE SE MOGU IZVRŠITI NA ŽIRO RAČUN UDRUŽENjA

562-012-0000-164-904
Удружење омладине и родитеља
”Вратите нам осмијех”

Ovim putem želimo da prikupimo neophodna sredstva kako bi pomogli udruženju Vratite nam osmijeh i njihovim korisnicima koji su u teškoj materijalnoj situaciji.